2021-04-19 549 瀏覽
在旅遊網站見到這間4人套餐幾抵,於是買來試吓,六點鐘去到,無咩人,本身主菜打算叫一羊一魚一豬一飯,但叫完之後被告知無哂魚,於是改要個雞肉意粉,啲食物基本上係即叫即整,熱辣辣,但個洋蔥湯我就覺得唔夠熱,微溫,食物份量也幾大份,而且味道也不錯,飲品也大大杯,裝個Baileys tiramisu 雪山個杯也好大個,個餐另外包個任食甜品,只限食完個餐之後食的,雖然係任食,但雪櫃內的份量得好少,得一盒四件糯米糍,兩件朱古力蛋糕同一件奶凍,可能只係放啲sample 出面俾客睇,廚房內仲有,又或者可能估到啲客應該已經好飽,唔係幾食得落,所以放好少出嚟😃整體而言,在旅遊網買coupon食係抵的.
  • 招牌豬肋骨