2021-12-01 51 瀏覽
夜晚去咗灣仔一間即叫即整嘅美式漢堡包店,聽聞呢度食物質素不錯,經過嚴格管制,非常健康、見到出邊有個超得意嘅吉祥物,裝修亦都好現代好新淨,原來叫Bobby,到達嘅時候已經見到大排長龍,好受歡迎!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌸 Chicken Signature($48)🍔個人覺得雞肉漢堡比牛肉漢堡更好吃!雞塊超大塊,除咗好飽肚之外,juicy ,而且配方好特別,用咗百里香調味,加埋蛋黃醬,味道層次一流!果然係招牌一!🌸 Cheese Burger ($35)🍔經典的味道!漢堡包軟熟,夾住生菜、蕃茄、芝士、酸瓜等等,唔好睇佢個樣好普通咁樣,據聞漢堡排選用純英國牛肉,不含抗生素,難怪牛肉味咁濃郁又爆汁!呢個價錢來講,實在屬於平、靚正!🌸 Chicken Thigh($28)估唔到係同雞堡塊雞一樣!一樣都係咁Juicy、一樣有百里香調味!呢個超好食呀!😋🌸炸薯條($28)都算係出色之作,薯條真係做到外脆內軟,熱辣辣,粗身,薯香滿溢💪🏼👍🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀總括來講真係相當抵食,食物質素值回票價!唔錯!

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌸 Chicken Signature($48)🍔
一!

🌸 Cheese Burger ($35)🍔

🌸 Chicken Thigh($28)

🌸炸薯條($28)

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
總括來講真係相當抵食,食物質素值回票價!唔錯!