2017-07-07 280 瀏覽
環境幾靚,好似卡通主題餐廳咁,感覺似去左韓國既cafe 😆.海膽蟹肉牛油果芒果他他 $98 一個立體正方形,由多種食材堆砌而成,主要食材可以由該食物既名堂可以得知,另外仲有三文魚籽、黑松露同埋沙律菜,加埋咁多種食材一啖食落去,可想而知個味道有幾豐富同有層次,係一個驚喜之作😋👍🏼.櫻花樹下 $88大大個粉紅色棉花糖,非常吸睛!見到都開心☺️ 下面仲有牛奶雪糕,另外仲有心太軟同埋雜莓,絕對滿足到個甜品胃,同朋友share 食同相機食先一流,而且呢個相對上抵食。.抹茶提拉米蘇 $46 賣相比想像中有少少差別,抹茶味吾突出,雪糕似糖果味,食到中段可以食到蛋糕碎,同個雪糕幾match, 整體而言係吾錯的。.棉花糖朱古力 $50呢個既結合吾錯,朱古力味道幾濃郁,又吾會太甜,幾好飲。
環境幾靚,好似卡通主題餐廳咁,感覺似去左韓國既cafe 😆

海膽蟹肉牛油果芒果他他 $98

櫻花樹下 $88

抹茶提拉米蘇 $46

棉花糖朱古力 $50
呢個既結合吾錯,朱古力味道幾濃郁,又吾會太甜,幾好飲。