2022-08-16 52 瀏覽
這一間餐廳主打南美菜,我就真係好少食,而且裝修亦都好打卡,今日就專登同朋友嚟試吓午餐,順便打下卡。午市套餐都真係超值架,仲有埋餐湯送。🤩北京填鴨手工披薩 北京填鴨配比薩🍕很吸引,喺出面好少有得食,點知原來都幾夾,填鴨嘅油香味,滲落比薩度,勁脆勁香口!🤩秘魯特色燒春鷄呢個係睇網上面介紹而叫的,唔知秘魯特色係點樣🤣🤣🤣原來佢嘅醬汁好特別,仲有特色辣醬,好惹味,而且燒雞燒得皮脆肉嫩,咬落去仲有肉汁添!🤩和牛肉醬墨西哥栗米片第一次食得咁奢侈,食和牛來做肉醬嘅食物。原來配埋粟米片咁樣食真係別有一番風味,仲要佢啲醬汁真係充滿墨西哥嘅風味,有少少辣辣地但係意想不到地咁夾。🤩榛子拿鐵喺咖啡店就飲得多,喺呢間唔係豬打咖啡嘅舖頭都飲到呢個質素嘅咖啡,真係好驚喜。🤩夏威夷果仁flat white至於呢一杯,個果仁味真係好豐富,配合香濃嘅咖啡味,真係一大享受。

🤩北京填鴨手工披薩

🤩秘魯特色燒春鷄