2021-06-04
好耐無食自己DIY烤肉喇今日決定趁收工烤烤佢先~餐廳座位寛落,全部都係卡位黎全程都坐得好舒服!首先我地點左個三重芝士和牛漢堡配美國焗薯漢堡嘅和牛扒勁厚勁Juicy,主要用黑椒黎調味,能夠更加突顯到個牛味,再配埋啲邪惡芝士,真係唔錯,另外美國焗薯食落比普通炸薯條健康,但記得出去醬料區拎茄汁~另外我哋都叫咗個雞上脾(200g)同埋A5和牛(200g)自己燒嚟食🥰雞上髀食落無雪藏味,而且亦都好嫩滑Juice,本身嘅調味已經好足夠,但如果係重口味嘅愛好者,可以加啲燒肉汁嚟食,絕對會encore!另外A5和牛嘅雪花分布平均,放上塊石板上面燒兩燒已經可以食得,一入口嘅時候啲油脂係個口腔都溶化,真係做到入口即溶嘅感覺!超正🤩另外餐廳亦採用半自助形式,可以去到出面吧枱無限次拎沙律、白飯同埋湯,絕對可以食到你飽🤭飲品方面我哋叫咗個可樂同埋生啤,燒肉必須肥仔水!爽啊!
今日決定趁收工烤烤佢先~
餐廳座位寛落,全部都係卡位黎
全程都坐得好舒服!
首先我地點左個三重芝士和牛漢堡配美國焗薯
飲品方面我哋叫咗個可樂同埋生啤,燒肉必須肥仔水!爽啊!