2021-07-03
魚魚魚都係魚🐟位置坐得舒服枱比起平日嘅餐廳大,滿意。仲有個籃俾你放袋,同埋用code落單。西京燒定食 $128我見到有一台叫咗魚,個樣幾吸引就打算叫,而佢個定食嘅飯你可以揀要普通飯定係其他款式。我今次揀咗熟三文魚碎(+15)。仲有得俾你揀解唔加其他小食。我覺得自己冇叫錯,西京燒好好食。啲飯係珍珠米,比起平時食日本餐嘅珍珠米更加粒粒分明又易入口,最緊要熟嘅三文魚同平時出面食有啲唔同,佢食落去唔會話好鞋身,同埋佢啲三文魚食得出有調味。定食有兩個前菜,沙律同埋麵豉湯,我覺得麵豉湯同出面唔同嘅分別就係唔會好似出面咁咸。個沙律係薯仔沙律我好鍾意。油甘魚 $38 (5片)刺身來講去都尚算新鮮,而且呢個價錢就有五片來講都幾抵,而且唔細片,都唔算薄。午餐有最低消費每人$58,但就包左自助沙律吧同飲品吧。沙律種類都唔算少,而嘢飲來講就更加多,仲要有埋兩款嘅甜品。雖然呢度用自助式,但勝在坐得舒服枱面唔會細,除咗魚係需要耐啲時間整,上菜都唔算慢,我見佢仲有其他魚,下次我會想試埋其他。
西京燒定食 $128
油甘魚 $38 (5片)
午餐有最低消費每人$58,但就包左自助沙律吧同飲品吧。
沙律種類都唔算少,而嘢飲來講就更加多,仲要有埋兩款嘅甜品。