餐廳: 稻香 (德福廣場2期)
資訊:

2019-02-12 498 瀏覽
大年三十,屋企人都休息一齊去飲早茶,去到德福稻香,竟然發現做緊所有點心半價優惠,真係好抵食徳福嘅稻香一直都好好態度,嗌人好快就有人應,抵讚!我地叫咗好多個點心,蝦餃~燒賣就梗係唔少得啦,皮薄餡靚,一下子俾小朋友食哂,要encore添!仲叫咗牛肉球,一籠有四隻,都味道幾好,牛肉好嫩,加埋喼汁,真係絕配!為咗飽肚,叫咗叉燒腸同叉燒包,腸粉就做得唔太出色,啲腸粉比較厚,唔夠薄最後叫咗小朋友最鐘意嘅薄撐,呢個有菜脯,蝦米煎出來好好味,值得一試

徳福嘅稻香一直都好好態度,嗌人好快就有人應,抵讚!

2019-02-04
$35 (早餐)