放工梗係要朋友暢食一番,任食火鍋放題最適合不過🤭今次就去試下位於旺角既八幡屋涮涮鍋,聽講D4餐日本和牛生蠔盛宴半價🤩有齊曬我至愛既和牛海鮮同刺身,而且湯底仲有9款選擇,今次揀咗壽喜燒,好惹味😋😋一黎梗係要食刺身先,質素真心唔錯,每款都好新鮮,而且有我最鍾意既甜蝦同帶子,大隻得黎超鮮甜🤤真係拍得住出面貴價壽司店佢地既生蠔都好正,估唔到咁大隻又肥美😍再黎就係海鮮,有海蝦、帶子、鮑魚等,同樣每款都好新鮮😝完全無雪味,蝦肉爽口彈牙,魷魚煙煙韌韌咁,打邊爐道岩哂🥰點少得日本黑毛和牛,和牛脂肪比例好平均,而且牛味濃郁,好出色👍🏻佢地食物種類都幾多,仲有多款火鍋配料,另外有唔同種類既熟食😎例如:炸物、串燒、燒物同甜品等,真係多到試唔哂🤤

佢地既生蠔都好正,估唔到咁大隻又肥美😍

2023-05-23