好耐無見朋友約食下午茶放題,大家相約係深水埗等,呢個放題有十款食物任食,五款炸物五款冷前菜落完order 等左15分鐘先話無 八爪魚算,再等個樣好似好OK ,大拿拿等左20分鐘,以為係即整,但點知原來係凍食,連翻熱都慳返,勁雞翼有七味粉,但皮係淋,重點係佢應該無落鹽,得七味粉味,雞肉係無味炸蠔個心未熱,其實面都吾熱,腥腥地一口芝士,芝士味好淡,粉好厚餃子我本身吾鐘意食,見到個樣都吾想食炸蝦,其實如果係熱食都吾算差,但可惜全部都係微溫,好似放左好耐凍左咁連凍食都要等15分鐘,仲要係分開上頭20分鐘等炸物,再隔15分鐘先有凍食,前後已經等左35分鐘,但佢限時90分鐘,雖然我食得吾多,但都吾伐表我要去半個鐘去等食物侍應態度最差,問佢幾時有佢吾答你,但我居然見到廚房d入好開心玩緊同傾計,我吾係太明螺肉點解要用半個鐘去整,好明顯想dum時間,呢個做法真係好cheap 最慘係食完後胃痛,有d想嘔,好吾乾淨永遠無下次

落完order 等左15分鐘先話無 八爪魚
算,再等

雞翼有七味粉,但皮係淋,重點係佢應該無落鹽,
得七味粉味,雞肉係無味

炸蠔個心未熱,其實面都吾熱,腥腥地

一口芝士,芝士味好淡,粉好厚

餃子我本身吾鐘意食,見到個樣都吾想食

最慘係食完後胃痛,有d想嘔,好吾乾淨
永遠無下次