2015-04-11
屋企樓下有間黑麥,有時都會買個包做第二日早餐,十蚊有個大大芝士包都抵食。 亦試過入座食早餐,感覺不過不失。呢日同同事過黎食午餐,預早book位後留左最入窗口位。 環境光猛,只可惜會展格離有填海工程,唔算好風景,不過作為中午歇息一下既地方係唔錯既。 兩個同事叫左午餐set, 有湯,意粉,餐飲同甜品,好豐富。 而我因下晝有人請食tea, 叫份 all day breakfast, 配上橙汁,清新開胃。 大約等左三個字,我個 all day breakfast出現啦! 份量唔算多,但整體都好味。 兩片蒜蓉飽唔多蒜蓉醬,但係我比較喜歡咁,食到d面飽香味。 煙肉同平時食個d唔同,呢隻厚身d, 完全唔脆,似煙肉同火腿混合體,不過熱辣辣都好難唔好食。 其他材料正正常常,食完都係好好好好飽。之前有睇過openrice comments話服務差。 眼見人手係唔多,兩個waitress忙得黎無笑容,講野時候無"請問", "唔該"呢d客氣既字眼。 但可能我地有無乜特別要求,而且掛住食野傾計,所以感覺唔算好差。