2017-09-03 10570 瀏覽
平時食放題多數會揀夜晚 真心好少晏晝時段食放題但原來晏晝食 真係唔錯 感覺非常良好 一嚟 人冇咁多 冇咁嘈 仲唔使排隊等位 價錢仲平成一大截 食物款式同種類一樣多自助小食區 肚餓嘅話可以拎住小食先 炸物甜點 樣樣有啲 驚喜發現 朱古力蛋糕仔 非常好吃中式老火例湯自助沙律吧自助乳酪雪糕機 酸酸甜甜幾乳酪雪糕 涼浸浸好開胃 仲可以整色整水 加你自己鍾意嘅糖果配料非常澎湃嘅雪糕 雪條 雪米糍嘢飲選擇非常多 放滿兩大個雪櫃 有支裝罐裝飲品外 仲有啤酒㗎 全部都係任飲 仲有我超級喜歡嘅椰青水 平時喺超級市場買一次都要十幾蚊 真係要飲番夠本刺身種類非常之多 而且款款新鮮 本人最為喜歡係有頭甜蝦 蝦肉鮮甜 而且彈牙今次我主攻日式壽司 光吃壽司和刺身 已經足以回本 魚生有光澤 新鮮 甜美 款款賣相精緻不馬虎 令人食慾大增 垂涎三尺值得稱讚 完全冇留單嘅情況 雖然係放題 但係食物質素一啲都唔馬虎 員工服務態度仲好好 係一間好有heart嘅放題店
平時食放題多數會揀夜晚 真心好少晏晝時段食放題

中式老火例湯

自助沙律吧

非常澎湃嘅雪糕 雪條 雪米糍

今次我主攻日式壽司 光吃壽司刺身 已經足以回本 魚生有光澤 新鮮 甜美 款款賣相精緻不馬虎 令人食慾大增 垂涎三尺

係一間好有heart嘅放題