2009-08-26
行過見到佢款 北海道牛奶千層糕 回歸 , 就即刻點個餐跟個甜品因為之前就留意到個千層糕暫停供應 , 心諗應該幾好食先受歡迎斷貨,點知個千層糕係 CREAM + 班戟皮整成, d班戟皮仲要雪到 "鞋鞋地" , cream 就係普遍cream味, 幾難食 + 好失望現家樣樣有奶類野都鍾意話自己係 "北海道牛奶", 到底此 北海道是否彼北海道, 真係一個疑問 , 而且呢個甜品應該叫千層班戟, 你叫千層糕, 真係令人以為係蛋糕之類。至於個主餐, 個摩斯芝士漢堡幾 juicy, mos d 漢堡做得最好就係食完唔覺咁油膩, 但舊肉又唔會乾薯條一樣粗條唔腍又熱, 好鍾意食粗d既薯條, mos 千其唔好好似 burgerk___咁越整越幼抺茶鮮奶加5蚊係值既mos d包餐咁細既份量對接近 4/50蚊, 其實都ok 貴, 不過d 漢堡餐都好食, 有時出仲出下d新包連 coupon, 不過佢d recommend (紀州梅 & 千層糕)我就唔 recommend 喇
cream 就係普遍cream味, 幾難食 + 好失望
至於個主餐, 個摩斯芝士漢堡幾 juicy,
薯條一樣粗條唔腍又熱, 好鍾意食粗d既薯條,
mos 千其唔好好似 burgerk___咁越整越幼
抺茶鮮奶加5蚊係值既
有時出仲出下d新包連 coupon,