千海水產海鮮火鍋放題🦞🍲不停補貨無限量任撈任煮.位於荃灣既千海水產海鮮火鍋放題,最近成為海鮮控熱點!自助撈海鮮區域以無限量供應著名,食客可以隨意撈取新鮮海鮮,並交由師傅即場處理,保證鮮味十足💦.新鮮海鮮,任撈任煮這間餐廳特色就係「即撈即煮」,店內設有多個養殖池,裡面放滿了鮑魚、三點蟹、海蝦、貴妃蚌等各式各樣既海鮮。食客可以親手撈取自己喜歡海鮮,然後交給店員處理,整個過程既有趣又新鮮👏.自助區域既海鮮新鮮得令人驚嘆,隨時可以撈到活生生既螃蟹、蝦等等!我特別推薦鮮活鮑魚,肉質鮮嫩,與火鍋湯底融合,味道絕妙🥢.火鍋配料及小食除海鮮外,千海水產仲提供多款火鍋配料,如澳洲M5和牛、花膠、脆鯇魚片、蔬菜、丸類、響鈴、炸魚皮、鵝腸等等,絕對可以滿足唔同食客既需求。自助區及手機落單選擇多達120款,包括鵝肝多士、乳鴿、羊架等小食,仲有Häagen-Dazs雪糕同生啤供應,令人食得好過癮🍧.價格合理最重要係價格相宜,幾百蚊就可以享受無限量海鮮盛宴。每一啖都係鮮美享受,食到飽真係好水滿足😋.總結千海水產海鮮火鍋放題唔單止提供新鮮海鮮,仲有多樣火鍋配料、小食,令人每次黎都有新驚喜。如果你係海鮮愛好者,呢度絕
千海水產海鮮火鍋放題🦞🍲不停補貨無限量任撈任煮
新鮮海鮮,任撈任煮
火鍋配料及小食
價格合理
總結
千海水產海鮮火鍋放題唔單止提供新鮮海鮮,仲有多樣火鍋配料、小食,令人每次黎都有新驚喜。如果你係海鮮愛好者,呢度絕對係不容錯過既美食天堂🌊🍽️
千海水產海鮮火鍋放題
📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場B1樓B126號舖