2018-04-10
原來多美意餅屋係OPEN RICE 係Define 係尖沙咀,明明就係佐敦......-.-OK, 講番地點, 多美意餅屋係德信小學隔離, 佐敦地鐵站D出口出, 轉去POLY 果邊方向, 行三幾分鐘就到, 好近。話說多美意的十字包, 唔係成日出, 我唔知佢聖誕節出唔出, 但復活節果排就一定出。我係Good Friday 果日朝早買的, 新鮮出爐, 個包外熱內亂,話明十字包, 個size 係預你分享比其他人食的, 所以有一定的重量,入面有唔同的果乾, 有D提子, 有D 果皮gam, 入面又有少少肉桂味,出面有一層糖醬, 少少甜gam la, 分完隻手係會chi lup lup 的。係佐敦區黎講, 呢個包1D都唔貴, 只係賣16蚊姐, 以size, price, 同quality 黎講, 我覺得呢個包值100分, 所以好評!
明明就係佐敦......-.-
好近。
係佐敦區黎講, 呢個包1D都唔貴, 只係賣16蚊姐,
以size, price, 同quality 黎講,
我覺得呢個包值100分, 所以好評!
十字包