𝕃𝕍𝟜黑安格斯牛+𝕊ℝ𝟜極黑牛海鮮放題૮ ´͈ ᗜ `͈ ა♡要左個鴛鴦鍋 韓式泡菜豆腐湯 同 月見壽喜燒今次牛気既放題有好多迎合韓風既食物有 韓式上湯小籠包 韓式炒飯 韓式蘿蔔燘牛肋條 韓式醬豬蹄 韓式年糕條 韓式泡菜餃子 韓式手工餃子 韓式爆辣雞鎚 啱曬鍾意韓風既我✧(≖◡≖✿)除左韓風 仲有本地水耕菜專區 竟然有羽衣甘藍 超特別દ ᵕ̈ ૩麻吉燒都係第一次見 ૧(●´৺`●)૭ 𥚃面係芝麻味 打邊爐煮熟𝕞𝕠𝕔𝕙𝕚 試過未飲品有我最愛既燒仙草爽 粒粒仙草爽 清涼又涼快(•̀ᴗ•́)行一個轉 返到枱面已經齊曬鴛鴦鍋 海鮮同肉 成枱滿滿係食物૮꒰˶ฅ́ ฅ̀˶꒱ა如果好懶 唔想出去攞野食都可以手機落單 我叫左竹笙蝦滑 同 甜品˚₊*(ˊॢo̶̶̷̤ .̫ o̴̶̷̤ˋॢ)*₊˚竹笙蝦滑好迷你好可愛 可以一次過叫多啲甜品有鮮柚楊枝甘露 好好好好味當想再叫多一碗 已經ʟᴀꜱᴛ ᴏʀᴅᴇʀ左手機落單唯有去外面既甜品區 可以自己整棉花糖我都係第一次玩꒰ঌ( ⌯' '⌯)໒꒱雪糕有雞蛋仔味同低糖牛奶 旁邊有𝕔𝕒𝕟𝕕𝕪 𝕔𝕠𝕣𝕟𝕖𝕣 可以裝飾自己既雪糕 我加左好多士多啤梨乾其實兩個鐘放題真係唔夠時間玩唔夠時間食૮ o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ა
要左個鴛鴦鍋 韓式泡菜豆腐湯 同 月見壽喜燒
今次牛気既放題有好多迎合韓風既食物

啱曬鍾意韓風既我✧(≖◡≖✿)

除左韓風 仲有本地水耕菜專區
竟然有羽衣甘藍 超特別દ ᵕ̈ ૩

麻吉燒都係第一次見 ૧(●´৺`●)૭
𥚃面係芝麻味 打邊爐煮熟𝕞𝕠𝕔𝕙𝕚 試過未

飲品有我最愛既燒仙草爽 粒粒仙草爽
清涼又涼快(•̀ᴗ•́)

如果好懶 唔想出去攞野食
都可以手機落單