2019-08-08 562 瀏覽
第一次忍唔住留食評,因為呢間確實值得推介!價錢親民,但野食係十分高質。黑松露忌廉汁寛條麵 - 4/5 好穩陣既選擇,重黑松露味,麵既軟硬度岩岩好,不過好濟 share食會好啲油封鴨配焦糖蘋果** - 5/5 呢個十分出色!我本身麻麻地duck confit,因為無論香港定外國都好少食到好食既。佢呢度個皮係脆既,好香口之餘又入口即溶,有少少似乳豬但有鴨香味!烤羊架 - 4/5 相比之下,羊架就有少少遜色,都好食既,不過唔算太特別。煮到我地叫既熟度,肉唔"un"。反而伴碟既羊肉腸有驚喜最後係甜品!心太軟 - 4.5/5 我個人係十分鍾意食心太軟,呢度既唔太甜,食得出係用靚朱古力,同出面既甜品舖唔同。好好食!雲呢拿梳乎厘 - 我只係食左一啖 已經比人快速清哂呢間絕對值得一黎再黎呀!

share食會好啲

法國油封鴨配焦糖蘋果

澳洲烤羊架

最後係甜品
雲呢拿梳乎厘 - 我只係食左一啖
已經比人快速清哂

呢間絕對值得一黎再黎呀!
法國油封鴨配焦糖蘋果
澳洲烤羊架