2016-04-19 344 瀏覽
好多人會覺得M記係頹食既選擇,但對於一個中意美食既人,無論平貴都可以食到開心既!最近M記出左既香芋批,都引起好多芋頭粉絲既興趣,而我絕對係其中一個!今次教大家用最抵食既方法滿足到食雪糕同埋熱食既慾望!登登登登!就係用美食卡喇!係上面A款揀double新地(又可以滿足埋士多啤梨同朱古力既慾望XD),盛惠$16個幾,之後就可以係下面B到揀,我就揀係揀2個批,香芋批同蘋果批XD雪糕同蘋果批呢啲就唔多講啦,實好食架,講返主角先!香芋批:身為芋頭狂迷,呢個批係完完全全滿足到我!!!!!!首先熱辣辣咁食落去已經滿足到爆,一如以往,脆卜卜既外面,入面係熱辣辣既芋蓉加埋粒粒既芋頭粒,係每一啖都可以食芋頭粒!絕對真材實料!!!!!最重要係今次既芋蓉甜度係岩岩好,唔會太甜變左甜品咁,但又夠哂濃味,唔會話好假咁既感覺!加埋雪糕,一熱一涷,邊個話M記無得食天堂級既美食架哈哈哈哈
雪糕同蘋果批呢啲就唔多講啦,實好食架,講返主角先!
香芋批:

加埋雪糕,一熱一涷,邊個話M記無得食天堂級既美食架哈哈哈哈