2019-08-17 83 瀏覽
#cassiegowanchai-瘦編今次黎到灣仔,發現到一間服務好好嘅冰室,推介大家可以試下佢地嘅午餐或下午茶餐。😋-下午二點黎食嘅我,揀左午餐香酥雞翼糖心蛋肉燥飯配紅豆奶茶。佢地嘅午餐係去到下午三點,岩哂啲同我一樣遲放lunch嘅人。個飯好足料,好抵食,一向惜食嘅我都食剩左少少。個雞翼係新鮮炸起,好熱好脆。個另外個紅豆奶茶都奶特別,第一次見,從來無諗過可以咁樣match,兩樣加埋唔會太甜,又帶俾奶茶有啲新口味。😍-另外咁岩有個小朋友都係食我個個餐,但係佢唔食糖心蛋。店家主動問佢想要煎蛋定炒蛋,最後俾左份好大份嘅炒蛋小朋友。依種服務真係小店先會有,連鎖店集團係一定無可能!希望大家都可以一齊多啲支持良心小店。👍🏿-味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)-➡️十一冰室 (灣仔)📍灣仔麥加力歌街1-19號加達樓地舖
#cassiegowanchai
味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
抵食評分▶️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回購評分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️十一冰室 (灣仔)
📍灣仔麥加力歌街1-19號加達樓地舖
紅豆奶茶