1K
今次黎到北角呢間新開的小熊主題cafe🤩🤩cafe主打西式美食同甜品,裝修以夢幻風為主!由擺設到餐點都可以見到小熊的蹤影🐻,充滿少心女❤️❤️🍱精選全日早餐 $108✨賣相豐富,包括有沙律菜、蕃茄、炒蛋、黑松露炒雜菌、煙肉、牛仔腸、薯餅同窩夫~~全部味道都唔錯!炒蛋口感嫩滑🍳,沙律同蕃茄都好新鮮🥗~仲有香脆薯餅🥔,食完夠哂飽😋😋🍝黑松露北海道帶子意大利粉 $92✨一上枱已聞到好重的黑松露香!!黑松露味道濃郁,意粉煮得爽口彈牙、好掛汁🤤🤤面層的帶子大大粒,鮮甜肥美~整體配搭得唔錯!!🍮北海道3.6奶凍 $60✨最後要試埋佢地的人氣熊仔甜品!我地就揀左新出的伯爵茶口味☕️~~入口綿滑creamy,帶淡淡茶香同奶香~而且選用少甜配方,口感輕盈不甜膩👍🏻👍🏻飲品方面,我地叫左「初戀」同「千語星晨」🍹~~初戀係士多啤梨牛奶🍓,味道香甜順滑😋😋千語星晨有蝶豆花、橙汁同菠蘿汁,酸酸甜甜好解渴!兩杯面頭都有熊仔冰🧸,超可愛呢❤️❤️
今次黎到北角呢間新開的小熊主題cafe🤩🤩

🍱精選全日早餐 $108✨

🍝黑松露北海道帶子意大利粉 $92✨
一上枱已聞到好重的黑松露香!!
黑松露味道濃郁,意粉煮得爽口彈牙、好掛汁🤤🤤
面層的帶子大大粒,鮮甜肥美~整體配搭得唔錯!!

🍮北海道3.6奶凍 $60✨

飲品方面,我地叫左「初戀」同「千語星晨」🍹~~
初戀係士多啤梨牛奶🍓,味道香甜順滑😋😋