Gyu Gyu Shabu Shabu♨️ All You Can Eat🥢..北角都有一間牛牛Gyu Gyu🐮,係正我愛既商場北角匯裡面,一人一鍋火鍋♨️,衛生又乾淨。趁住Weekend 來個Shabu Shabu🥢,90mins 任食放題,好豐富食得真係好滿足啊🥳。而且大玻璃窗卡位,下午陽光充沛,餐廳通透感十足,有陽光既地方☀️ 食飯特別醒神啊。今次同朋友分別點選左:日式蕃茄鍋🍅 & 牛牛秘見鍋🐮 (濃濃甜甜)。.l放題]l $198✨澳洲穀飼牛✨美國頂級牛肉✨嚴選特級牛肉✨紐西蘭草原羊肩肉✨丹麥皇冠豚肉.牛肉🐮質素不錯,而且無限添加。上菜速度好快,而其他配菜🌽🍅🥦🥬🥒🥕 亦可以自助形式添加,食材都好新鮮呢。雪糕🍨 亦有MovenPick 3款口味 & Oreo 雪條,總括食得好開心又滿足啊。仲有我細個食既大腳叭啊。最後肚皮滿滿地離開。..靜情情話你知。。餐廳最近會於 24/4 - 25/4將舉辦「牛の戀大胃王比賽」🥳,自問係一枚大胃王可以一戰參加啊啊啊。or 唔食都可以一齊支持下架。哈哈..×××火鍋放題 -Gyu Gyu Shabu Shabu]××ש北角渣華道123號北角匯2期1

今次同朋友分別點選左:
日式蕃茄鍋🍅 & 牛牛秘見鍋🐮 (濃濃甜甜)。

l[穀飼牛套餐 (90mins) 放題]l $198
✨澳洲穀飼牛
✨美國頂級牛肉
✨嚴選特級牛肉
✨紐西蘭草原羊肩肉
✨丹麥皇冠豚肉

仲有我細個食既大腳叭啊。最後肚皮滿滿地離開。

×××[牛牛日式火鍋放題 -Gyu Gyu Shabu Shabu]×××
©北角渣華道123號北角匯2期1樓110-111號舖