2017-12-01
麥當勞今期新推介:北海道三文魚系列今晚買左個外賣餐:北海道三文魚 牛堡套餐 $36.3 配薯條 加$3 凍檸茶 個紙盒好靚!打開個包,真係有啲失望,第一個反應都係「真係同相差好遠好遠」唉,不過其實都預左!哈!講返個包:最底開始係三文魚堡,牛堡,生菜,洋蔥,千島醬(好似係)。唔中意食生菜,洋蔥,千島醬都可以係落單度click走!因為我唔係係櫃枱買,所以可以慢慢揀!👍🏻👍🏻個三文魚堡又幾好味喎,平時熟左三文魚有機會腥腥地,佢又冇!ok唔錯!牛堡其實都冇咩特別,同三文魚味都夾到🙂🙃🙃薯條今次就唔得啦,去麥當奴食薯條真係要講緣份,唔係次次都好味,今次啲薯條又硬又凍!(雖然我叫外賣,其實都係5分鐘路程)不過佢冇比漏茄汁已經好安慰🤣🤣🤣整體黎講個新包係冇咩特別既,不過未試過都可以一試!
麥當勞今期新推介:北海道三文魚系列
北海道三文魚牛堡套餐
整體黎講個新包係冇咩特別既,不過未試過都可以一試!