是日小妹收工book左係深水埗按個摩,不過去之前當然要去醫左肚先啦!咁岩就搵到呢間重慶小麵小妹雖然唔算好食得辣,但係就鐘意食辣好犯賤但辣真係好正嘛!舖面都好新淨架,環境都好舒服招牌就大字寫明係重慶小麵專門店!其實呢真係好正宗!仲辣得好帶勁要特別去提到既一定係佢既小食呀!!點解?因為勁抵!十幾蚊就有交易而家已經好少有架啦!不過小妹好想知點解佢比三星自己講笑啦!小妹覺得四星都有喎重慶涼麵 $25 ★★★★涼麵份量勁多,面頭有啲青瓜絲,炒花生同蔥,涼麵基本麵唔洗點撈就已經可以見到滿滿既辣油好似好正!咁我當然二話不說就一啖食落去啦小妹前面提過我唔太食得辣,我叫左小辣不過下次睇黎要叫微辣會好啲啦小妹平時食譚仔係食開麻辣三小架炸最多你地要留意啦!佢既辣真係好有料仲帶麻架十分帶勁麵質麵好正宗我就配上左兩款小食黎食海哲 $15 細 ★★★★其實真係好難得,佢既海哲係好粗身好有質感同咬口既!唔似出面有啲好幼,夾兩下就食晒仲要有陣膠味!佢呢就又夠辣又爽口手撕雞 $23 細 ★★★★就咁睇你可能會覺得佢未必好滑,但小妹想話其實入口佢既雞肉都唔會鞋,有啲仲幾滑下一樣辣未香濃,$23有呢個份量其實算多,唔好以為
小妹雖然唔算好食得辣,但係就鐘意食辣
好犯賤但辣真係好正嘛!

舖面都好新淨架,環境都好舒服

要特別去提到既一定係佢既小食呀!!
點解?因為勁抵!十幾蚊就有交易
而家已經好少有架啦!

不過小妹好想知點解佢比三星自己
講笑啦!小妹覺得四星都有喎

重慶涼麵

重慶涼麵 $25 ★★★★
好似好正!咁我當然二話不說就一啖食落去啦
小妹前面提過我唔太食得辣,我叫左小辣
不過下次睇黎要叫微辣會好啲啦

手撕雞 $23 細 ★★★★
一樣辣未香濃,$23有呢個份量其實算多,唔好以為望落好少
實際都可以當一個半小食
女仔就要睇住叫啦!因為小食叫兩個就剛剛好

佢跟餐仲有豆漿送,就算係廿五蚊既重慶涼麵都有架!勁抵
小妹下次要黎試其他野
人均大概$6-70,睇下你叫唔叫小食啦