2020-05-04
有日夜晚真係餓死😩所以化身成食肉獸去咗大和牛石燒專門店食牛牛🥩呢度除咗有頂級嘅牛肉,仲有日本嘅豚肉🐖同日本雞上脾🍗.日本 A5 和牛肉眼蓋 200g🇯🇵和牛霜降雪花紋路均勻,色澤鮮紅❤️燒過嘅肉眼蓋肉質柔嫩🐄但帶有咬口😍入口充滿肉香,牛脂濃溢且肉汁豐富🤤真係會食到係咁燒停唔到手.澳洲 M6 和牛小排 300g 🇦🇺牛小排係厚切🔪🐮有一部分係全脂肪,其他都係啖啖肉😆牛味香濃,落翻少少鹽同黑椒就最正😋.SRF 美國和牛板腱🇺🇸🐂一上枱就輕易見到牛板腱中間有條透身粗條嘅牛筋😯所以食嘅時候會比較有咬勁😜而肉質結實得尼嫩滑,加上少少嘅牛脂,令到整體更滿足.自助吧提供沙律🥗日本珍珠飯🍚日式雜菜餐湯🥣以及唔同醬料,沙律方面可以點柚子汁同胡麻醬兩種🤗而燒肉方面就有原粒黑椒、粉紅玫瑰鹽🧂味噌汁、燒肉汁.飲品方面都有各種罐裝飲品,我哋就嗌左 2 罐可口可樂 Plus🧊真係夠爽好解膩
澳洲 M6 和牛小排 300g 🇦🇺牛小排係厚切🔪