2019-06-08
觀塘食野多選擇👍 今次Lunch就同個同事一齊食🤣 鴻圖中心真係有好多野揀😁 No.5 lounge 對我黎講算係一間幾新嘅餐廳💗 Lunch 有5款包選擇,$38/餐 仲有一罐可樂,絕對係超值👍有個一樣咁大食嘅同事都幾開心😂 餐廳有5款包可以揀😝 我地決定揀4個款做午餐😂 好快已經排除咗牛油果,因為唔喜愛食😎其餘四款 ❤️巴馬火腿😋火雞胸肉😋黑椒牛肉😋吞拿魚碎蛋沙律😋全部都配意式饀餅😍 其實可以+$5配提子合桃包😝 個餐仲有沙律配料,但我地叫咗4個包,為免浪費無要沙律😁雪白嘅火雞胸肉配翠綠嘅生菜😊 加上個包烘到脆卜卜😋 幾種享受😍巴馬火腿顏色吸引,除咗有生菜之外仲有蕃茄😍 可以同巴馬火腿嘅味道互相配合👍 呢款包加咗少少蜜糖芥末,原來都好夾架😎黑椒牛肉其實味道都可以,但如果可以再加多一層生菜,口感會大增😁重點推介😎 吞拿魚碎蛋沙律👍 吞拿魚個味道比我平時食個啲更濃味更香,原來個醬汁係私伙調製架😋 必推必推👍👍👍最後😊 好滿足咁飲埋杯 Cappuccino ❤️ 繼續返工😅
其餘四款 ❤️
巴馬火腿😋火雞胸肉😋