係香港如果要搵一個點最似台灣夜市既,我一定會揀葵廣! 食玩買逛完全聚集係一個商場入面,每一次黎都有好爽既感覺食店又多又似但係胃就得一個,唯有等勞蘇食幫手走馬看花一下!(頭盔:食量有限,每間試既款式唔好,盡做)真。章魚無雙係葵廣都有一定年資同埋相當出名都係必試必食既,餐牌直接就係食物相見到都想食,每隻都好特別而相當吸引勞蘇食推介 — 真。蟹糕章魚燒叫左個真。蟹糕拼真。蜜糖芥末章魚燒先,香到不行一食蟹糕味,非常濃厚,加埋應該有燒一燒,令到蟹味入口更香章魚燒足料,見到章魚既章魚燒加埋蟹糕實在太正,味道係口入面停留直情唔想食第二樣野住,真。蜜糖芥末章魚燒,其實都好好味,幾有特式,refreshing少少既味道,唔中意太濟/膩既可能會中意另外再試左真。明太子拼真。黑松露章魚燒,賣相仍然好正,啲醬唔使本咁多明太子好吸晴,食落明太子味唔算好出,可能因為好多醬都濃味,但都好creamy好好味真。黑松露章魚燒非常香,黑松露味先攻破我既嗅覺,非常足料食落又香又好味,同章魚燒好夾,好有特別風味超正好味又足料又抵食章魚燒同小丸子其實都開左好多,但章魚無話雙既風味真係無雙我終會食晒咁多隻味既#話説佢對面又有好飲
係香港如果要搵一個點最似台灣夜市既,我一定會揀葵廣!
食玩買逛完全聚集係一個商場入面,每一次黎都有好爽既感覺
食店又多又似但係胃就得一個,唯有等勞蘇食幫手走馬看花一下!
(頭盔:食量有限,每間試既款式唔好,盡做)

真。章魚無雙係葵廣都有一定年資同埋相當出名

勞蘇食推介 — 真。蟹糕章魚燒
叫左個真。蟹糕拼真。蜜糖芥末章魚燒先,香到不行
一食蟹糕味,非常濃厚,加埋應該有燒一燒,令到蟹味入口更香
章魚燒足料,見到章魚既
章魚燒加埋蟹糕實在太正,味道係口入面停留

真。蟹糕拼真。蜜糖芥末章魚燒

真。蜜糖芥末章魚燒

真。黑松露章魚燒非常香,黑松露味先攻破我既嗅覺,非常足料
食落又香又好味,同章魚燒好夾,好有特別風味

真。明太子拼真。黑松露章魚燒

真。明太子章魚燒

真。黑松露章魚燒

超正好味又足料又抵食
章魚燒同小丸子其實都開左好多,但章魚無話雙既風味真係無雙
我終會食晒咁多隻味既

#話説佢對面又有好飲既野又有好玩嘅野所以幾好等