係香港如果要搵一個點最似台灣夜市既,我一定會揀葵廣!食玩買逛完全聚集係一個商場入面,每一次黎都有好爽既感覺食店又多又似但係胃就得一個,唯有等勞蘇食幫手走馬看花一下!(頭盔:食量有限,每間試既款式唔好,盡做)烤焗工房位於3樓,隔離有一大個位俾你企同食好方便,食物種類多到傻當然都係以烤焗燒炸為主,樣樣都好吸引勞蘇食推介 — ShakeShake系列:蒜香炸杏鮑菇一拎住已經覺得好蒜,賣相真心有台灣夜市係咁排隊個啲特色味杏鮑菇感覺一食入口,OMG,雖然只係粉,但蒜香味好出,好惹味驚喜在,佢係勁爆汁既茹,係爆汁唔係多汁汁加蒜粉係個口變成好濃既菇味真心推介,係我食過其中一個最好食既杏鮑菇火焰Mozzarella芝士燒牛舌,賣相如同餐牌一樣,芝士滿滿,燒完仲香叉起一舊牛舌再捲捲捲芝士,淨係依個動作都好爽入口芝味濃,但驚喜係牛舌,調味絶對無因為有芝士而hea你,淨係牛舌其實都好正好有風味唔野少既一個燒物整體而言可以話係葵廣必食仲未計佢其他既飽肚食物好似意粉、蛋包飯個啲,如果係附近住/返工實在爽價錢又唔貴,首選推薦唔係烤焗咁簡單,係心思同細節#快靚正就係依啲好吸引#魷魚牛柳粒大啡菇都好正咁
係香港如果要搵一個點最似台灣夜市既,我一定會揀葵廣!
食玩買逛完全聚集係一個商場入面,每一次黎都有好爽既感覺
食店又多又似但係胃就得一個,唯有等勞蘇食幫手走馬看花一下!
(頭盔:食量有限,每間試既款式唔好,盡做)

當然都係以烤焗燒炸為主,樣樣都好吸引

勞蘇食推介 — ShakeShake系列:蒜香炸杏鮑菇
一食入口,OMG,雖然只係粉,但蒜香味好出,好惹味
驚喜在,佢係勁爆汁既茹,係爆汁唔係多汁
汁加蒜粉係個口變成好濃既菇味
真心推介,係我食過其中一個最好食既杏鮑菇

ShakeShake系列:蒜香炸杏鮑菇

蒜香杏鮑菇

叉起一舊牛舌再捲捲捲芝士,淨係依個動作都好爽
唔野少既一個燒物

火焰Mozzarella 芝士燒牛舌
芝士滿滿

整體而言可以話係葵廣必食
價錢又唔貴,首選推薦
唔係烤焗咁簡單,係心思同細節

#快靚正就係依啲好吸引
#魷魚牛柳粒大啡菇都好正咁