2018-09-05 2351 瀏覽
閒日放假梗係要出去嘆下下午茶! 出開旺角又想搵個地方坐得舒服少少, 所以揀左朗豪坊頂層既餐廳,貪佢地方濶落, 氣氛又RELAX今次揀左呢間前身係MR.STEAK 既餐廳 (而家都係, 只係改頭換面再改埋名,) 見佢有個$188 二人HIGH TEA好似唔錯落單前都問左侍應係咪每款食物有2份, 侍應冇直接回應, 只係話呢個係2 人份點都好啦, 坐得左都試下啦一黎到, 嘩, 個賣相已經有D失望, 冇乜美感, 算啦, 味道好實際D既份量係咸點每款只有1件, 甜食同蝦串小食就2件味道就真係強差人意喇....好普通, D包仲要有少少淋可能你會話$188 仲想點, 我只係覺得呢個價錢可以食D更好既TEA 囉...而且隔離德國餐廳同樣價錢既TEA SET 望落比呢個正常得多晚餐之前試過唔錯, 下午茶只此一次
點都好啦, 坐得左都試下啦

份量係咸點每款只有1件, 甜食同蝦串小食就2件

味道就真係強差人意喇....好普通, D包仲要有少少淋

晚餐之前試過唔錯, 下午茶只此一次
2018-09-03