餐廳: 輕時光
資訊:

又搵到一間優質茶店啦!唔係賣街知巷聞嘅珍奶,而係主打健康水果茶及Yogurt蓋茶🥰 店鋪裝潢行清新風格,有唔少精緻裝飾同植物,播住輕鬆音樂令人感覺舒服自在~。🔅超級水果茶🔅水果份量勁多同埋好大杯!口渴時飲就岩哂😆 水果種類都幾多,有蘋果、橙、菠蘿、熱情果等等,飲完可以當水果杯食~ 茶底可以選擇桂花烏龍或茉利綠茶,Handsup就揀左桂花烏龍🥰 雖然有好多水果,但依然飲到烏龍茶香味~。🔅 紅火龍優格蓋茶🔅優格即是Yogurt,Yogurt蓋比起奶蓋更健康味道更香滑,感覺清爽唔膩,配搭紅火龍果味道幾夾,清甜可口😚 建議直接傾斜90度飲,咁樣就可以完全飲到Yogurt蓋搭配茶嘅味道啦😋。如果鐘意更厚身嘅Yogurt蓋,加$6就可以雙倍Yogurt,下次一於試試~

🔅超級水果茶🔅

🔅 紅火龍優格蓋茶🔅