2021-05-14 183 瀏覽
雞翼應該好多人鍾意食,估唔到🈶️一間餐廳係專食雞翼,仲🈶️成2x款口味添😱仲仔細到分埋乾同濕身😎我哋點嘅🔟款口味放題就包咗任飲,其中有幾款特別鍾意❤️(乾身)田園風味👉🏻好似食緊Lxys薯片嘅酸忌廉洋蔥味🤣🤣我勁like😍(乾身)巴馬臣芝士蒜蓉味👉🏻 上面灑上勁多芝士碎再加埋蒜蓉,非常香口。(濕身)泰式甜辣醬👉🏻 喺張上面再灑上炸蒜,口感豐富(濕身)黑芝麻海鮮蜂蜜👉🏻有啲似食緊BBQ醬出於好奇,我哋都另外叫咗3⃣️個Dip試吓😆味道都唔錯,又特別😎總括而言,款式又多又特別,而且雞翼係即叫即做就一定好食好多啦~乾身雞翼外層香脆雞肉依然嫩滑多汁,濕身嘅就更加唔使講啦😋仲要當晚3⃣️位負責嘅侍應非常熱情,會過嚟同我哋傾偈交流吓大家最鍾意邊款口味,同埋會問吓我哋對餐牌同食物有咩意見。咁好服務,下次再同朋友嚟先得😌

我哋點嘅🔟款口味放題就包咗任飲,其中有幾款特別鍾意❤️

雞翼放題

田園風味

巴馬臣芝士蒜蓉味

(濕身)泰式甜辣醬👉🏻 喺張上面再灑上炸蒜,口感豐富

泰式甜辣醬

(濕身)黑芝麻海鮮蜂蜜👉🏻有啲似食緊BBQ醬