餐廳: 稻香 (德福廣場2期)
資訊:

2019-12-16 953 瀏覽
稻香呢餐生日晚飯,真係黑人憎到、掃興到一個點👿😠今日朋友出嚟去九龍灣專登請我食餐生日飯,諗住去稻香食下好嘢。七點前入座,以為應該服務好啲,點知個侍應將我哋落咗嘅單遲遲唔入單,由七點等到八點幾,先得一碟魚香茄子。追單追三次,八點幾先同我講,話炒飯起碼要再等半個鐘頭,而碟蒸魚同蜆就直情失咗蹤,唔知去咗邊喎,佢仲問番我轉頭,碟魚去咗邊,真係低能到一個點 。全晚得個等字。食生日飯食到一肚子氣,真係勁掃興,唯有盡快走,要求立即cut單,服務態度勁差,全無跟進, 就算客人嬲到出聲😡,仲要一句道歉都冇,黑口黑面, 咁嘅服務態度大家真係要諗清楚先去。👎👎
稻香呢餐生日晚飯,真係黑人憎到、掃興到一個點
👿😠
,而碟蒸魚同蜆就直情失咗蹤