晚上一行共4人,兩個細路女話要食pizza ,好啊!我都想食噃!去到門口等咗30 mins ,入去後要坐近門口的第一張枱(心想好過再等吖)但坐定後便發覺身後總是有人在我背後不足一呎後等位(都幾煩),坐定後order 咗 hawaiian 薄批(味道很好scored 4.5/5)、波菜& 雞肉白汁意粉(味道scored 3.5/5 但細碟)、豬肋骨(不好味又很乾scored 1/5)、小食拼拚(普通scored 3/5) & pepsi 1 jar。順帶一提這裡環境和食物實不錯(消費又不多),但可能等侯的客人太多關係為了做生意\"冷氣開得太勁啦\"不怕冷的我也被吹到皮膚爆裂,所以食完即走如他們所願。