2018-01-17 254 瀏覽
前晚同兩個好耐冇見嘅朋友係尖沙咀度聚餐,我諗我哋去到應該係九點半左右啦,已經問咗佢哋幾點last order..佢哋就話10點半,但我見我地點左嘢食無耐,我諗應該10點到啦已經叫我地買單啦問我地仲有冇野加,其實我都想同佢哋講,我哋連啲嘢食都未到, 好難答佢仲需唔需要加嘢食放咗本簿係枱面,走開左,勁快返嚟,我哋未有反應,又行開咗,之後又勁快返嚟,個感覺有啲chur趕你走咁,服務質素認真係麻麻地。。。不過再講番食物質素先,沙嗲王最吸引我嘅就係白咖喱豬扒飯,水準都keep得到冇問題軟殼蟹,津白,味道唔錯,有驚喜嘅係椒鹽豆腐好味,必試全晚最敗筆就係呢個豆腐煲。。難吃,仲要加薄餅。。個人意見不太喜歡,如果係食物質素我覺得係OK嘅

軟殼蟹,津白,味道唔錯,
有驚喜嘅係椒鹽豆腐
好味,必試
全晚最敗筆就係呢個豆腐煲。。難吃