2021-04-20
網上見到有雞翼放題優惠,就揀左雞翼+薯條+飲品放題$199,網上預先俾左錢訂位去試一試,去到已經見到啲位好逼夾,每兩個人一塊隔板,雖然有隔板,但疫情期間真係好高危——-第一轉自動送上每款兩隻雞翼,幾款雞翼味道勉強可以分別到,開頭覺得放題都唔要求得太多,任食食夠量就抵返,點知...食完第一轉,就即刻寫紙落第二轉雞翼過左半個鐘,都見到啲職員行來行去好忙咁,好多枱嘅雞翼都未出到,我地都冇催,反而職員行埋黎話可能漏左單,幫我地再落過單⋯佢落單之後又再等多半個鐘,第二轉雞翼先到⋯———-第二轉雞翼絕對係劣食!!!全部雞翼都係求其煮熟完,再淋啲汁上去⋯唔同嘅汁,又柚子又沙嗲撈埋一堆,不知所謂!等左一個鐘竟然俾埋呢啲垃圾我地!!!除左雞翼好差之外,松露薯條都係喺啲薯條上面求其放一兩pat松露醬!———-見到其他枱都只係上第一轉雞翼,食完第一轉都係呆等⋯幾十張枱得三個人做,廚房好似得一個人,完全唔夠人手之餘,仲要質素差劣!雖然係放題,但一個鐘先上一轉雞翼,仲要又漏單又錯單,真係好有問題!見到好多訂左位嘅人多到排到去後樓梯!———-值得一讚係職員態度好好,會主動再幫我地跟進啲單,不過落完單都要等多半個鐘
——-
雞翼
食完第一轉,就即刻寫紙落第二轉雞翼
———-
值得一讚係職員態度好好,會主動再幫我地跟進啲單,不過落完單都要等多半個鐘,前前後後等左一個鐘先出到一轉,明顯人手不足,枱又多,又坐得唔舒服,食物質素又差!真係唔會再去食!
———-
最後食完兩轉(仲差一轉薯條同飲品未到)就諗住直接離開,因為本身預先上網已經俾左錢,點知仲要收多$60服務費(兩位)!因為實在好想快啲離開呢個人多又差嘅地方,冇問到點解加收費用就俾錢離開左!