餐廳: 稻香.茶居 (新九龍廣場)
資訊:

2021-05-14 472 瀏覽
嘢食差再加上態度差,無再光顧嘅理由。前日光顧晚市堂食,價錢除特價品外係唔划算。因為1蚊雞先嘗試光顧。員工對自己菜單認識不足都算,開茶時員工唔理你,掉底2個茶包就當完成,檯面連茶壺都無。點完菜希望可以食好野啦。 根本令人失望。晚市小菜又多油又鹹,質數同員工水平令人失望到一個點。 炸嘢食粉厚又食油,簡直災難級。炒菜就好似油淋。最後,補充資料:而且員工態度懶散,根本唔係想做生意,我覺得想趕客咁。 人手短缺,唔會回應要求,等你自己照顧自己。員工培訓咁難咩?
嘢食差再加上態度差,無再光顧嘅理由。
點完菜希望可以食好野啦。 根本令人失望。