2019-09-28 817 瀏覽
香港人加油之初嚐牛牛屋😋😋 呢間牛屋都有好多人推介,話佢啲牛扒好食,而且唔算貴就去試下🥰叫咗個佢好出名嘅威靈頓牛扒,同埋我自己叫咗個芝心牛扒。 牛扒外親嘅酥皮好香脆,但入面嘅牛扒一啲都唔 韌。芝心牛我要左七成( 我鍾意咁樣叫,因為唔鍾意太生,又可以試到牛嘅味道而唔會熟過頭) 牛扒真係啱啱好七成,因為有啲餐廳我叫七成,佢就煮到八成咁。塊牛幾冧,仲無乜"渣"👍 中間原來夾咗芝士同火腿,食落好入味😍餐前一樣都係有餐包,但上個陣仲搽埋牛油畀你, 且仲係好明顯用焗爐焗過,唔係用微波爐叮添,好窩心😘後來做叫咗個田螺焗薯蓉,好香牛油,份量都好足雖然一直都見佢好多食客入座,但係態度都好好,每道菜仲好有心做🥰🥰

後來做叫咗個田螺焗薯蓉,好香牛油,份量都好足

威靈頓牛扒
芝心牛扒