前一排工作得咁辛苦,梗係要搵機會獎勵吓自己啦!今日就去咗一間油麻地嘅自助串燒食飯,真係book位嘅時候都已經好興奮😆講真呢種新式嘅串燒都係第一次食,最開心嘅就係佢又唔使人手燒,又有好大個既韓式抽油煙機,唔洗搞到成身油煙味。入到去用QR code落單,入面有豬、牛、羊、雞、菜、甜類、海鮮等等嘅大種類。而每一種類都有至少三至四款嘅選擇,加埋加埋都真係好多嘢食🤩🤩講真最鍾意去燒烤嘅時候都係食肉類,加上bite size嘅大細,左手一口牛右手一口羊咁食,真係又好玩又好食。😂 個人覺得佢嘅豬肉好靚,差啲第一輪掛住食牛miss咗。當燒到咁上下嘅時候又可以叫翠玉瓜、車厘茄、菠蘿等等解下膩,成個體驗都好正。而佢地特色小食都唔少嫁,有雞皮、雞蛋仔、日本番薯、秋葵等等,變相令到食嘢嘅口感都好豐富。 我印象好深刻嘅係最後order咗雞蛋仔同埋棉花糖,然後將雞蛋仔圍住溶緊嘅棉花糖一路轉,將佢地二合為一,成品好靚之餘仲好好食😂不得不提嘅係佢出菜嘅速度真係好快,落咗單冇幾耐之後侍應已經好快手咁放咗上個張枱 (仲要有個五層嘅食物架,等你唔需要將d食物擺到成枱都係),然後將啲串燒放落個爐度就食得啦!佢個爐每次大概燒到

不得不提嘅係佢出菜嘅速度真係好快,落咗單冇幾耐之後侍應已經好快手咁放咗上個張枱 (仲要有個五層嘅食物架,等你唔需要將d食物擺到成枱都係),然後將啲串燒放落個爐度就食得啦!佢個爐每次大概燒到10串食物,所以我哋兩個人去基本上都係冇停過咁食,加上餐廳有兩個鐘嘅時間俾你慢慢燒,真係食到好飽啊😋😋

長梳化又坐得舒服、窗外嘅景又靚、食燒烤又食得乾淨企理、仲要方便就腳又好食。同朋友食飯又多個好多好選擇喇!💛👭💛
Anson  Lo代言果隻無糖汽水呀!