2014-08-18
媽咪生日, 一於食餐好既~當極尚大喜屋岩岩開既時候, 見到食家分享已經覺得好正~所以save低佢, 等有咩大時大節就黎試食!早2個星期到book位, 驚多人~到入場前, 好多人排隊, 對面街仲有影我地相,應該係我地人龍真係長得誇張~~大約係5點50-55到, 就開始入座啦~野食方面, 刺身同壽司好多款, 壽司都有3-4張紙~但驚食得太多壽司飯會頂肚, 所以我地主攻刺身, 三文魚幾round都係魚腩,甜蝦大隻又鮮甜! 仲有藍蝦, 姐係泰式虎蝦!正!赤貝,北寄貝,象拔蚌都好新鮮爽脆!食左我地5round!!炸物就主力食左芝痳雞翼! 食得出係新鮮炸既, 送到黎仲熱啦啦! 又香!而天婦羅蝦都好好味, 炸粉唔會厚!如果有炸蠔食就好啦><熟食其他就有焗帶子, 有好多沙律醬, gd! 但食1隻都夠, 濟濟地!意粉都唔錯, 忌簾汁都夠味同creamy!甜品有芝士蛋糕, 細細份, 正正方方咁幾好, 唔會太大塊, 而且一人都會有一杯haagen dazs 雪糕!有好多大家都鍾意既味! chocolate, cookies, strawberry, coffee~除左野食之外, 我覺得要讀既
當極尚大喜屋岩岩開既時候, 見到食家分享已經覺得好正~
所以save低佢, 等有咩大時大節就黎試食!
早2個星期到book位, 驚多人~
到入場前, 好多人排隊, 對面街仲有影我地相,
應該係我地人龍真係長得誇張~~
大約係5點50-55到, 就開始入座啦~
野食方面, 刺身同壽司好多款, 壽司都有3-4張紙~
甜蝦大隻又鮮甜! 仲有藍蝦, 姐係泰式虎蝦!正!
赤貝,北寄貝,象拔蚌都好新鮮爽脆!
食左我地5round!!
而天婦羅蝦都好好味, 炸粉唔會厚!
如果有炸蠔食就好啦><
意粉都唔錯, 忌簾汁都夠味同creamy!
除左野食之外, 我覺得要讀既仲有服務!
所有員工都好好, 有笑容, 而且好主動收我地d點野食紙, d杯杯碟碟!
同佢地講有邊d野食好耐未黎, 佢地會跟, 之後都會有得食!
呢d係暫時我食過咁多間放題之中, 我覺得係極尚先有既好服務!
咁真係加分!
所以會再黎!
一人$306, 計埋加一.