平日喺灣仔工幹完之後就嚟到呢間最近喺社交網站上面人氣高企嘅Cafe😌客人源源不絕枱與枱之間嘅空間唔算好闊落睇晒全部Openrice上面嘅食評 最後揀咗兩款👉🏻Hojicha Latte 焙茶鮮奶👉🏻Thai Milk Tea Scone 泰式奶茶英式鬆餅最想講個Scone😶 我係一個Scone控😝一開始見到有食評話個鬆餅內部比較鬆散都有少少卻步 但都忍唔住試😆個賣相係幾靚嘅要讚🥰但敗筆位!🥶放咗落口要即刻吐返出嚟裡面係凍冰冰嘅......放隻手入去摸一摸係摸到有雪的😅😂睇得出係啱啱喺雪櫃攞出嚟 .....我諗店家既然知道咁多人點scone嘅話 應該要提前多少少攞出嚟放喺室溫解凍😊加返10分俾佢係因為店員非常有禮貌同埋俾返feedback之後有換過一個俾我📷 好helpful焙茶鮮奶👌🏻茶味足 不妨一試☺️如果唔用full cream milk用鮮奶嘅話應該會再香啲!

客人源源不絕

枱與枱之間嘅空間唔算好闊落

睇晒全部Openrice上面嘅食評 最後揀咗兩款

👉🏻Hojicha Latte 焙茶鮮奶

最想講個Scone😶

個賣相係幾靚嘅要讚🥰
但敗筆位!🥶放咗落口要即刻吐返出嚟
裡面係凍冰冰嘅......放隻手入去摸一摸係摸到有雪的😅😂
睇得出係啱啱喺雪櫃攞出嚟 .....