2023-05-22 91 瀏覽
今日特登去試,點知啲服務態度差到呢。。。我6點45分,去到鋪外面,見到入面有大把吉位,就同個長髮戴眼鏡女侍應講我兩個人。佢堅持要我拎飛,算!係出面等左15分鐘,大約7點入座,個長髮女侍應安排我坐中間長枱,咁岩我隔離個卡位兩個人起身埋單,我同個女侍應講:我等呢張卡位!個女侍應即刻態度唔好黑口黑面話:卡位4個人坐,但明明前面果張卡位都係兩個人坐,同埋出面都冇人等。個女侍應自己擺筷子都係擺兩對咋喎!之後又多一個短髮戴眼鏡女侍應行過黎話卡位四個人坐。我問:咁點解前面果張卡位係兩個人坐?佢地兩個即刻西口西面走左去。坐低唔夠5分鐘,個卡位已經入左一對情侶,直到我20:11分食完,張張卡位都係坐兩個人。咁點解我要坐你唔比我坐?係味依家比錢食野,仲要比你間鋪頭玩針對同受你地氣??啲野幾好食都冇用啦!
今日特登去試,點知啲服務態度差到呢。。。

啲野幾好食都冇用啦!
臭臭鍋正常,完全唔臭
大腸麵線
15 分鐘 (堂食)