餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

2018-11-22 54 瀏覽
十一月尾昇,天氣終於都開始涼,今日就帶大家試吓喺依間70年代懷舊味道濃厚嘅餐廳,食麻辣雞煲 😌其實我都係去到先知,原來依度係任食嘅,而套餐會有餐前小食,雞煲,食完個雞煲後可轉為湯,或不換湯直接於雞煲加湯,懷舊甜品)分別有$258 安格斯海鮮火煱/$298 頂級靚牛海鮮火煱 (另收加一及醬油$12, 限時150分鐘)。 兩者分別就在於牛肉嘅分別,其他任選嘅項目都冇重大分別。食物新鮮,餐廳乾淨整潔,服務也很好,侍應們都好有禮貌兼殷勤款待,仲時不時就嚟換骨碟 😍 好貼心!空間雖然有限,但無論係我哋抑或其他2人訂枱都俾張4人圓枱,坐得好鬆動舒服。而且每枱之間都有點空位,不會有碰撞💗。