喺旺中行街行到口渴,見呢間Nuttea最近開咗好多新分店,就買兩杯嚟飲下,支持小店💛手搖店主打堅果系列飲品,配搭唔同嘅材料,打造一杯健康嘅飲品。牆上面有好多種唔同嘅堅果,相信啲飲品就係用呢啲堅果打碎整成😛有幾個系列嘅飲品,選擇困難症真係唔知揀咩好,火龍果又想飲,珍珠堅果奶又幾吸引🤔企喺度諗咗好耐😂🔸朱古力榛果堅果奶$38 我叫咗走甜,朱古力味依然十分濃郁,榛子味好出,飲到磨碎左嘅堅果,有少少一粒粒嘅感覺,所以質感比普通飲品厚身 。🔸寒天堅果椰子水$43寒天椰果細細粒好彈牙😋堅果奶個質感好豐富,味道同椰子水出奇地配搭得好好,好解渴!😎其實見到佢嘅奶蓋系列都好吸引,不過啱啱食完飯又唔係好想飲奶蓋,下次一定要再返嚟試下!

🔸朱古力榛果堅果奶$38

🔸寒天堅果椰子水$43