2022-09-21
呢間餐廳地點都幾方便,佐敦站一出廟街入口,樓上餐廳,容易搵,仲可以OpenRice 訂位。第一次去地中海餐廳食,餐廳環境好清靜,靜靜地享受菜色同埋摸着酒杯同朋友傾吓計。有套餐同埋散叫,仲有酒提供,好唔錯。蒜蓉辣大蝦 - 蝦就唔算超大隻,但係就好嘢味,辣味方面可以接受,食完都會唔夠喉想再食☺️西班牙海鮮飯 - 飯有咬口,滿滿海鮮嘅味道,而且海鮮既份量好多,包括青口,大蝦,魷魚,蜆,同埋魷魚圈,佈滿飯面,兩個人食完就覺得好飽,好豐富。西班牙油條配花生,果仁糖,朱古力 - 西班牙油條就食得多,但係配上有朱古力花生同埋果仁溝埋嘅醬配搭,好有層次感,熱辣辣嘅油條溶化左個醬,淡淡豐富口感又此湧出來。總括而言,依家餐廳嘅CP值都幾高,環境同埋服務質素都算中高水平,經過都可以嘗試吓