2023-11-17
試過一次就算了,屯門咁多間火鍋,諗唔到有咩吸引要再食呢間🤷🏻♀️首先,等左好耐先入到去,入到去 除左前菜三碟肉嚟得快,之後order既野食都等好耐先嚟,我地揀左90分鐘,好多時候都係等野食⋯而且嚟到每碟肉係3-4片,午餐肉仲好笑,一粒🥴等位耐又上菜耐但限時⋯根本呃錢然後,為左飲台式飲品飲到飽而揀個貴$30既套餐,但野飲真係好一般,浪費左個胃既quota,建議食最平既餐就得,入面都有可樂,茶,汽水任飲,唔值得加錢飲唔好飲既台式飲品最後,真係好孤寒,周圍大大隻字寫住飲品唔可以拎走,都算啦,我飲晒支膠樽既茶,想拎走個吉樽都話唔得⋯見到後面枱有人夠鐘要走,拎住本身食更既雪榚邊行邊走,都係話唔得⋯可能係文化差異,但香港大部分火鍋放題,飲更未飲晒果罐可樂係可以拎走,反正都係開左,對餐廳嚟講都係丟左佢,咁點解唔比拎走呢?又唔係刻意拎走全新未開既飲品總而言之,好彩屯門仲有好多選擇😊唔食呢間都無損失
總而言之,好彩屯門仲有好多選擇😊唔食呢間都無損失