有日睇到人地推介呢間的拿破崙,就決定去呢間訂生日蛋糕。訂完蛋糕之後再買左幾款試下。拿破崙好食,老婆餅夠大件而且食到係低糖,海綿蛋糕好鬆軟。拎左蛋糕再寫番食評。拎餅果時好墜手,見到好大個好足料(目測夠8人食),生日牌都幾靚(上年買過某間600幾蚊既拿破崙個牌小學雞字之餘個蛋榚唔脆仲要好淋,好似唔熟咁)。店員有禮,仲有提醒拎蛋糕時要托住個底,另外仲比多個袋入住,等客人可以方便拎🙏🏻。(呢幾日拎太多個蛋糕,呢間態度最好,有d連鎖店拎蛋糕可以成個過程1粒聲都冇)拎完後大概3個鐘後食,好酥脆!口感好好!甜度又岩岩好,唔會太甜,仲要好多生果好足料👍🏻👍🏻3個人食左大概3份1就飽左😂將剩低嘅擺雪櫃諗住第日食,點知隔多日先記得食。估唔到仲有少少少脆😂😂都係好食既🙏🏻🙏🏻👍🏻我bb好鐘意食拿破崙,佢話最鐘意呢間!用料好足好紮實。之後先到帝苑、rosewood。網店果d就性價比太低。佢之後同人慶祝生日都要買呢個!😂😂我都覺得呢間性價比非常高👍🏻👍🏻 好彩當時有訂呢間👍🏻🥳🥳🥳🥳🥳
有日睇到人地推介呢間的拿破崙,就決定去呢間訂生日蛋糕。

訂完蛋糕之後再買左幾款試下。
海棉蛋糕
拿破崙
老婆餅

拿破崙好食,老婆餅夠大件而且食到係低糖,海綿蛋糕好鬆軟。

拎左蛋糕再寫番食評。
芒果拿破崙

估唔到仲有少少少脆😂😂都係好食既🙏🏻🙏🏻👍🏻