2022-06-19 12 瀏覽
牛角包窩夫熱潮真係冇停過, 好多間cafe都有賣,但做得出色嘅就唔係好多間😮‍💨 今日試嘅呢間屯門嘅Kuru Lab真係做得好好,賣相又靚😍🌟韓國草莓牛角包窩夫 🍓 $36韓國士多啤梨鮮甜充滿果香,忌廉勁出色🤩 又香濃又夠滑,好新鮮,亦都唔會太甜太漏,超級好味😋 窩夫外層酥脆,內層酥軟濕潤,趁新鮮食,口感一流👍😋 🌟鮮芒果牛角包窩夫🥭 $36芒果我就最鐘意食😆 Kuru Lab用嘅芒果好新鮮,又夠香甜,啖啖果肉夾埋忌廉同窩夫,好好味呀🤤🤤🤤 🌟榛子朱古力香蕉批 🍌 $36用咗日本香蕉夠曬甜,配埋冇得輸嘅榛子朱古力醬,真係好夾😎 自家製嘅酥皮充滿牛油香,新鮮出爐熱辣辣食好正😋 今日因為太遲去所以好多想試嘅款式都賣晒😆 下次真係要早啲去買多幾款先得🤤🤤

🌟韓國草莓牛角包窩夫 🍓 $36

🌟鮮芒果牛角包窩夫🥭 $36