本來比呢間餐廳吸引住嘅,係佢嘅裝潢同埋豐富嘅藏酒類選擇!之後俾佢吸引住嘅係食物嘅質素。由於今日慶祝朋友生日,所以食物嘅選擇都會係比較豐富。壽司類就叫咗魚油豐富嘅左口魚邊壽司,仲要火炙版,等佢更香!再嚟個赤蝦壽司,隻蝦好新鮮,蝦肉爽口彈牙;蝦頭炸咗佢送酒,食落鬆化仲有蝦膏香酒煮響螺,響螺新鮮切粒用酒煮,肉粒啱啱熟,口感軟滑亦保留到響螺的鮮甜。煙燻香魚,用櫻花木煙燻的,唔單至打開蓋是有陣陣櫻花木香,香魚嘅每一口肉都係瀰漫着煙熏味,呢個出色嘅味道我暫時未喺香港食到過。由於煙燻香魚太出色,點埋佢嘅番薯五重芝士pizza同埋日本豚肉腸。煙燻番薯無任何加工,食嘅味道係佢本身嘅天然香甜。pizza亦唔講得笑,我好耐未食過可以拉到絲嘅芝士,明明飽飽地都仲食得晒!餐廳食物種類繁多,食物質素又出色,唔怪得我去嘅時候爆晒場。一定要再嚟~
本來比呢間餐廳吸引住嘅,係佢嘅裝潢同埋豐富嘅藏酒類選擇!

之後俾佢吸引住嘅係食物嘅質素。