2019-01-12
友人約我到美孚食涮涮鍋,沿路都係住宅,心諗友人係咪玩野🤣🤣上到平台先發現真係有間涮涮鍋,而且光亮同新淨。當日平日唔洗等位,入面地方好大,座位闊落✨✨ 任飲任食,限時120分鐘,比起平時90分鐘多😆可以慢慢嘆,用四款牛分價錢。飲品好多選擇,基本既汽水,連啤酒🍻綠茶都有👍🏼👍🏼讚每鍋可揀兩個湯底,我地揀左泡菜豬骨湯同日式壽喜燒,推介壽喜燒滾牛肉蔬菜🥬一樣好味🥰平時涮涮鍋好少見刺身任食,依度都有,選擇仲有好多~連劍魚、帶子、鯛魚都有...絕不求其🤣最緊要新鮮👍🏼 海鮮盛盒:按人頭送,每人半隻奄仔蟹、海蝦、半隻龍蝦、桶蠔、蟶子皇等等...非常非常豐富,唔係將貨就價🥰龍蝦仲郁😱好新鮮,扇貝勁大隻好好肉,所有海鮮都好新鮮,所以鮮甜好味✨✨✨有驚喜,食海鮮都回晒本🥳🥳 牛小排:油花均勻,牛味濃郁,入口溶😆 黑毛豬豚肉:比起牛肉就失色一點,但同樣好味道半自助區,有大量蔬菜🥬丸腸自取,更有獨立包裝既出前一丁同韓國麵🤣仲甜品🍮除左基本既雪糕,仲有豆腐花,布丁之類🥳填飽埋另一個胃,滿足
飲品好多選擇,基本既汽水,連啤酒🍻綠茶都有👍🏼👍🏼讚
牛小排:油花均勻,牛味濃郁,入口溶😆
黑毛豬豚肉:比起牛肉就失色一點,但同樣好味道