J.moon

今次黎到呢間酒吧餐廳🍸成個場既燈光都好昏黃暗黑💡其中一邊既頭頂鋪滿粉色波波燈 營造返一個浪漫感位與位之間比較窄 可能呢度有酒飲有野食仲有水煙所以人流都幾多 如果唔book定位應該都要等下🫢➷❐ 𝙁𝙧𝙚𝙣𝙘𝙝 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙨 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙏𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙈𝙖𝙮𝙤❐ 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙉𝙪𝙜𝙜𝙚𝙩𝙨 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙏𝙚𝙧𝙞𝙮𝙖𝙠𝙞 𝙈𝙖𝙮𝙤有炸物最好就係用黎送酒嫁喇🍹炸物黎講都炸得通透 所以件件都有脆卜卜既口感😍薯條本身唔多調味 配返個黑松露醬就無問題喇😋個麥樂雞我就覺得佢似炸雞多啲 不過都一樣唔錯雞肉仲幾滑身同大舊 質素上絕對係唔差👍🏼如果驚唔夠味 仲可以沾埋個蛋黃醬食 會仲吸引🤤➷❐ 𝙅.𝙢𝙤𝙤𝙣 𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖揀咗個以佢地餐廳名命名既pizza🍕另一個原因係貪佢入面既配料夠晒多😋煙三文魚 煙肉 菠蘿 芝士🧀全部都係pizza既膽餅底係薄而脆 焗既時間控制得幾好唔會覺得腬之餘仲好惹味👍🏼面頭鋪滿火箭菜 令到pizza既味道更均勻❐ 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢𝙮 𝙈𝙚𝙣𝙩𝙖𝙞𝙠𝙤 𝙍𝙞𝙜𝙖𝙩𝙤𝙣𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙋𝙖𝙣 𝙎𝙚𝙖𝙧𝙚𝙙 𝙎𝙘𝙖𝙡𝙡𝙤𝙥呢個帶子長筒形通粉都整得唔錯😋帶子比較爽口 煎得金黃香口😌通粉幾有彈性 增添
今次黎到呢間酒吧餐廳🍸成個場既燈光都好昏黃暗黑💡

食物質素都算唔錯 餐廳風格都幾chill無咩壓力感
環境上係會係幾熱鬧😆所以黎食飯飲野都可以輕鬆啲😌

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2022-07-21
10 分鐘 (堂食)