2013-04-05
金日忽然好想食西餐,所以就揀左呢間黎食,但要等起碼60MINS!!➨❶前菜:忌廉磨菇湯 推介程度❤❤❤❤❤(個湯系打泡咁打出黎,D磨菇打碎曬,面頭有D CREAM,好正,好滑流,重磨菇味,好飲過金寶)❷餐包 推介程度❤(個包吾夠好,因為佢吾熱,所以好硬,吾夠軟滑,麵包味吾夠出,有待改善)❸美國烤牛柳粒配雜菜 推介程度❤❤❤❤❤(我叫左4成熟,個牛就表面好香,之後一切落去就好難切得開,個肉味都重既,個吾夠出,同埋厚左少少,如果薄少少會更好,個配菜薯仔超好味,好重薯味,但吾會太粉,爽身既,蕃茄夠曬爽口,好鮮甜)❹10安士美國肉眼排 推介程度❤❤❤(呢個就叫左6成熟,但我就覺得系硬左少少,可能5成會更好,肉汁系好多,個牛油蒜熔汁好正,但個汁應該有少少燒汁,因為有少少酸,我就麻麻中意,配菜系燒茄子同薯仔)❺甜品:朱古力蛋榚 推介程度❤❤❤❤(雖然得好細粒,但超重朱古力味,好甜,好滑流,入面仲有少少花生,夠曬滿足曬你對朱古力既要求!!)❻飲品:柚子凍茶 推介程度❤❤❤❤❤(Simplylife既所有果茶都超正,仲好有果味,真系值得推介!!又香柚子味,又甜而不流!!好岩消化!!)總結:我中意佢個f
總結:我中意佢個feel,食品一流,甜品high tea,值得你再黎!!
回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 9分 (10分滿)
外表♛♛♛♛♛味道♛♛♛♛♛環境♛♛♛♛♛服務太態♛♛♛♛♛氣氛♛♛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛♛衛生♛♛♛♛♛
情侶必到處✓✓✓✓✓
♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥