2025-08-28
今次再度encore蟲二😋兩三個朋友想聚吓傾吓偈,食吓野,蟲二絕對係一個唔錯嘅選擇🥰🍱一汁三菜一汁三菜係指有一份高湯同三份菜包括杞子醬油飯、日本慢煮蛋同埋主菜。基本上每一枱客點都會有叫呢個,佢有6個主菜選擇,而且係整整齊齊嘅日式料理,令食客都感覺到錯😌🔹C 烤芝士漢堡扒伴海苔肉鬆呢個漢堡扒有2嚿,係用牛肉同豬肉整嘅,2種肉mixed埋一齊口感唔錯,勁淋,上面放咗芝士而且勁多肉汁😍下面有紫菜同肉鬆墊住,夾埋一齊食好match,唔錯😋🔹D 清酒醬燒鰻魚 (+$15)呢個清酒醬燒鰻魚係必點!鰻魚好大條,而且好淋,冇乜骨,勁好食😋再加埋啲飯同溫泉蛋一齊食真係超好食🥰🔹E 櫻花蝦豆乳味噌豚肉高麗菜卷呢個豚肉高麗菜卷雖然有2大嚿同埋加咗啲櫻花蝦,但就比較清,一般,如果嗰日想食清淡啲,素啲,可以點呢個。🧁華田麻糬傳統班戟 $118麻糬班戟必叫,佢唔係好大嚿,但超多麻糬🤩麻糬好Q彈,好好食😋有好多華田粉係面,仲有個雲尼拿雪糕一齊食,好正🤤🥤柚肉檸檬蜜梳打 $58🥤冷泡洛神花水果茶 $58飲品就正正常常,都係啲好fresh,解膩之選😋食得heavy唔怕,飲翻啲清新嘅嘢飲就得
🍱一汁三菜
🔹C 烤芝士漢堡扒伴海苔肉鬆
🔹D 清酒醬燒鰻魚 (+$15)
🔹E 櫻花蝦豆乳味噌豚肉高麗菜卷
🧁華田麻糬傳統班戟 $118